Instellingen vervoer

Zorgvervoer Friesland

Professionals in instellingen vervoer

Deur tot deur vervoer naar en van een zorginstelling kunt u geheel aan Zorgvervoer Friesland overlaten. Instellingen vervoer, ook wel AWBZ-vervoer genoemd, vergt sympathie, geduld en bekwaamheid. Eigenschappen waarover onze chauffeurs stuk voor stuk beschikken.

De taxi’s, minibussen en rolstoelbussen van Zorgvervoer Friesland zijn volledig uitgerust voor personen die slecht ter been zijn of in een rolstoel zitten. Zo beschikken onze voertuigen over een extra treeplankje, een liftsysteem en een modern vastzetsysteem voor rolstoelen.

Passagiers van Zorgvervoer Friesland die van en naar een zorginstelling vervoerd worden, voelen zich daarom op hun gemak en veilig. Zowel in de bus als in het verkeer. Per deelnemer wordt gekeken naar de wensen voor het vervoer.

Correct instellingen vervoer

Minstens zo belangrijk bij instellingenvervoer is voorspelbaarheid, rust en regelmaat. Daarom staan de chauffeurs van Zorgvervoer Friesland voorafgaand en tijdens het vervoer, via de hightech boordcomputer, in nauw contact met de centrale of de instellingen.

Eventuele wijzigingen tijdens de route lossen onze planners flexibel en efficiënt op. Zonder belasting van de passagier en volkomen inzichtelijk voor onze opdrachtgever.

Scroll naar top