BSO/NSO vervoer

Zorgvervoer Friesland

Professionals in BSO/NSO vervoer

Soms ligt de buitenschoolse of naschoolse opvang niet in de buurt van de school of het huis van de leerling. In dat geval is deur tot deur vervoer van en naar de BSO en NSO door Zorgvervoer Friesland een uitstekende keuze. Wij houden rekening met de behoeftes van het kind en streven er bij iedere rit naar de wacht- en reistijd tot een minimum te beperken.

Onze chauffeurs zijn bekwame rijders en hebben in veel gevallen zelf kinderen. Ze begrijpen dat het ene kind meer uitkijkt naar de buitenschoolse opvang dan het andere en spelen hier goed op in. Rijden er nieuwe kinderen mee dan houdt onze chauffeur daar rekening mee.

Veilig vervoer naar BSO/NSO

Het spreekt voor zich dat de veiligheid van het kind boven alles gaat. Voor aanvang van iedere rit controleren de chauffeurs van Zorgvervoer Friesland of de kinderen op de juiste wijze in de gordels zitten. In samenspraak met ouders, verzorgers en begeleiders verzorgt Zorgvervoer Friesland veilig vervoer van en naar de BSO en NSO. Zorgvervoer Friesland, buitengewoon vervoer naar de buitenschoolse opvang

Scroll naar top